KIRKELIGE HANDLINGER

Skal man have forrettet en kirkelig handling (dåb – vielse – begravelse / bisættelse) sker kontakten altid til sognepræsten. Man henvender sig gerne i god tid, og vi aftaler nærmere for samtale og tidspunkt. Det er også ved præsten, man afleverer fødselsanmeldelsen, anmodning om navneændringer osv.

Også vedrørende attester og navneændringer sker henvendelsen til sognepræsten, ligesom vi også er behjælpelig med at fremskaffe nye attester.

Ønsker man besøg af præsten, for samtale, hjemmealtergang, m.v. er man altid hjertelig velkommen.
Er man syg (hjemme – på sygehus) kommer jeg gerne. Det koster kun et ring på tlf. 97 83 10 69.

Kirkegården

Den daglige leder af kirkegården er Christina Larsson, som vedligeholder kirkegårdens mange grave og faciliteter. Dette i samarbejde med faste medhjælpere. Kirkegårdslederen kan træffes på telefon:  23 65 61 58.

Træffes Man.-Fre. Kl. 10.00-11.30 (eller efter aftale)

KONTAKT TIL KIRKEN

Hvor henvender man sig hvis man ønsker navneændring, dåb, vielse, begravelse/bisættelse eller samtal/besøg? Klik på linket ovenover. Henvendelse til menighedsrådet i sager, der har relation til kirkegården skal ske til kirkeværge Flemming West Christensen.

SOGNEPRÆST:
Stilling vakant

MENIGHEDSRÅDSFORMAND:
Søren Kristian Schmidt
tlf. 23 23 08 27

KIRKEVÆRGE:
Kennert Rasmussen

GRAVER:
Christina Larsson
tlf. 23 65 61 58

Øjvind   ORGANIST:
Øjvind Særkjær
Bækmarksbrovej 72
7660 Bækmarksbro
tlf. 20 29 81 63
organist.thyboroen@yahoo.dk

VEJKIRKE: Thyborøn Kirke er en VEJKIRKE.
Der er åbent hver dag fra klokken 8.00-16.00.