Da Thyborøn Kirke blev bygget, ønskede folk fra Thyborøn ikke en kirkegård. Det gjorde derimod ministeriet og kirkemyndighederne. Der blev under Mads Sørensen Madsens ledelse anlagt en sjældent beliggende begravelsesplads, ved påfyldning af 60 kubikfavne sandjord, beklædt med en grusgang og græstørv både på overfladen og siderne og indhegnet med stakit.

Senere er der flere gange lagt mindre stykker til kirkegården og i dag dækker kirkegården over 2 hektar jord. På kirkegården kan man bl.a. se skulpturen her, som er kirkegårdens særlige kendetegn.

Den daglige leder af kirkegården er Mary Jensen, som vedligeholder kirkegårdens mange grave og faciliteter. Dette i samarbejde med faste medhjælpere. Kirkegårdslederen kan træffes på telefon:  23 65 61 58

Træffes Man.-Fre. Kl. 10.00-11.30 (eller efter aftale)

Vedtægt for Thyborøn Kirkegård kan læses her.

Folder om Thyborøn Kirkegård kan læses her.

Takstblad for pleje og vedligehold samt grandækning m.m. af gravsteder.

En produktion fra Kirkebladet.nu