Øjvind Særkjær
7660 Bækmarksbro
tlf. 97 88 16 73

THYBORØN KIRKE

er et moderne kirkecenter, som indeholder de mange faciliteter, et sogn har brug for. Kirken blev indviet den 6. februar 2011. Kirken er en vejkirke, som er åben alle dage fra 8.00 til 16.00. Enhver er velkommen til at besøge kirken.
Ønskes der en rundvisning i kirken, kontakter man i god tid Kai Bruun for en aftale på tlf. 97 83 12 85 eller pr. mail ukbruun@icloud.com

"Jeg orker ikke mere!" - Sogneaften og foredrag med Dan Kofoed Månsson

Onsdag den 18. april kl. 19.30: Sogneaften med et foredrag om livet med en dement v. Dan Kofoed Månsson, teolog og sjælesørger. Bl.a. fordi levealderen er stigende vil et stigende antal mennesker blive demente, og dermed vil stadig flere også blive pårørende til demente. Både samfund og menighed involveres. Foredraget drejer sig om det at være ægtefælle/partner, barn, pårørende eller ven til et menneske, som er på vej til at blive eller er plejekrævende. Det er ikke ’kun’ den demente, som udfordres, det gør omgivelserne også. Hvordan hjælper vi hinanden til at være i det, som ingen af os har ønsket at være i. Et foredrag om livet, når det er vanskeligst.

Koncert med Æ Westerhavskor

Onsdag den 30. maj kl. 19.00 er der koncert med Æ Westerhavskor. Koret består af ca 20 medlemmer, alle piger. Repertoiret er meget blandet - lige fra rytmisk, klassisk, gospel til de danske sange og salmer. Korlederen  er Jytte Toft. Uddannet organist og musiklærer. Koret øver i lokalerne på plejehjemmet Hav - Fjord.