Øjvind Særkjær
7660 Bækmarksbro
tlf. 97 88 16 73

THYBORØN KIRKE

er et moderne kirkecenter, som indeholder de mange faciliteter, et sogn har brug for. Kirken blev indviet den 6. februar 2011. Kirken er en vejkirke, som er åben alle dage fra 8.00 til 16.00. Enhver er velkommen til at besøge kirken.
Ønskes der en rundvisning i kirken, kontakter man i god tid Kai Bruun for en aftale på tlf. 97 83 12 85 eller pr. mail ukbruun@icloud.com

Julekoncert ved lokale kræfter

Onsdag d. 5. december kl. 19.00 i Thyborøn kirke. Julekoncert ved lokale kræfter, Æ´ Westerhavskor og skolekoret (Marius, Christian, Hanne, Søren og AnneLine, Anker og Rebekka).

Julekoncert med Orkestereftreskolen, Holstebro

Lørdag d. 15. december kl. 16.00 i Thyborøn kirke.

Juleaften i Lemvig kirke

Mandag d. 24. december kl. 14.30. Se hele programmet her

»Når korset får vinger«

Onsdag d. 20. februar 2019 kl. 19.30
Når korset får vinger er et foredrag ved provst Ole Rasmussen fra Bøvling. Med udgangspunkt i 10 års tjeneste som flyverpræst (værnspræst ved flyvevåbenet) i verdens brændpunkter 2007-2016, sætter han fokus på den brede opgave, de danske værnspræster står i, når de deltager i internationale missioner.
Foredraget bliver krydret med anekdoter og billeder fra tjenesten som flyverpræst, herunder fortæller han om sin farfars historie som baggrund for sit eget engagement, ligesom mødet med forskellige personer fremhæves, lige fra den enkelte soldat til vidt forskellige VIP-personer, som for eksempel den danske kronprinsesse Mary.
Foredraget varer en lille times tid, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål både under og efter foredraget.