Øjvind Særkjær
7660 Bækmarksbro
tlf. 97 88 16 73

THYBORØN KIRKE

er et moderne kirkecenter, som indeholder de mange faciliteter, et sogn har brug for. Kirken blev indviet den 6. februar 2011. Kirken er en vejkirke, som er åben alle dage fra 8.00 til 16.00. Enhver er velkommen til at besøge kirken.
Ønskes der en rundvisning i kirken, kontakter man i god tid Kai Bruun for en aftale på tlf. 97 83 12 85 eller pr. mail ukbruun@icloud.com

Sognemøde med Tove holm

Onsdag d. 17. januar kl. 19.30 får vi besøg af Tove Holm fra foreningen Projekt Ulandshjælp til Selvhjælp (PULS) Det er en forening, der på et kristent grundlag arbejder med at støtte diverse udviklingsprojekter i Tanzania. Det gælder bl.a. undervisning, landbrugsprojekter, projekt mod omskæring af piger mm.
PULS drives udelukkende af sponsormidler og frivillige bidrag. Tove og hendes mand, der er formand i foreningen, har senest været i Tanzania i efteråret 2017 og vil fortælle nyt om det spændende og vigtige arbejde!

Fastelavns - Familiegudstjeneste

Thyborøn kirke inviterer til familiegudstjeneste i kirken søndag den 4. februar kl. 13.00. Bagefter går vi ned i hallen, hvor vi slår katten af tønden og spiser kage.
Fastelavn er tiden inden fasten begynder askeonsdag. Nu er det tid til at fordybe sig i livets store spørgsmål. Og at reflektere over de dybeste lag i tilværelsen gøres altså bedst på tom mave, så er alle sanserne skærpet, og det er nemmere at bevare sit fokus. Og det fokus, vi ska’ finde frem til, er ham, der hænger på et kors for din og min skyld - Jesus Kristus.  Men først skal der festes og fyldes i vommen. Sådan har det fungeret i umindelige tider, og selvom fastelavn i dag mest af alt er en festdag for børnene, så er tankerne bagved lige præcis de samme, som vi allerede mødte Sankt Hans, hvor heksen skreg så forfærdeligt, da hun blev brændt af på bålet som et tegn på, at vi vil af med det onde. Til fastelavn er det bare ikke heksen, men katten i tønden, vi gir et ordentligt gok i nødden. At fordrive det onde er altså de fælles tanker bag begge disse dage. Og så er vi tilbage ved refleksionen på den tomme mave, som gerne sku’ føre os frem til dengang, hvor den onde selv led sit endelige nederlag, nemlig på korset på Golgatha, hvor Jesus gik i døden for din og min skyld, så både synden, døden og Djævelen ikke længere har nogen magt over os.
Vi glæder os til at se jer alle i kirken denne dag.
Kom som du er eller udklædt.
Jesus elsker dig under alle omstændigheder.

Gospel D’Light

Onsdag den 7. marts kl. 19.30 er der koncert med Gospel D´Light.
Der var store ambitioner, da koret startede, og det må siges, det er lykkedes at skabe et koncertkor - i professionel klasse.
Koret arbejder konstant med at dygtiggøre sig, såvel musikalsk, samt med det at nå »ud over scenekanten« (De har arbejdet med Bente Zaber, sangcoach, Dorthe Bebe, dramaturg, mfl.)
Der arbejdes meget med trivsel i koret, for kun der, opnås det bedste resultat. Alle steder. hvor koret kommer frem, samler de fulde huse og god respons. Koret modtager ofte ros for dets engagement, energi og tilstedeværelse.

Vridsløselille Fangekor

Lørdag den 17. marts kl. 20.00 er der koncert med Fangekoret.
De første 10 år af Fangekorets virke i Vridsløselille Statsfængsel var der ingen, der kendte noget til de syngende forbrydere. De var gemt af vejen, men da de udgav en cd i 2004 fik offentligheden øje på dem. Der startede en efterspørgsel efter koret udenfor murene og med tiden fik Direktoratet for Kriminalforsorgen lavet nogle særlige udgangsregler, som i dag muliggør en koncertvirksomhed.
I de sidste 12 år har Fangekoret sunget for fulde huse rundt i hele Danmark og der er lange ventelister på deres optræden.
Koret optræder med sange, som korsangerne selv har skrevet samt information om korets virke og livet bag murene. Teksterne er vedkommende og handler om skyld, tro, fejltrin, tilgivelse, had, håb og anger.